Polly 

Född: Mars 2016
Färg: Brun
Doodletyp: Labradoodle F1
Päls: Lockig fleece, fäller inte
Höjd: 56 cm
Vikt: 26 kg
Röntgen höfter: HD grad A
Röntgen armbågar: ED 0
Ögonlysning: ua
Mamma: Nellie, brun labrador
Pappa: Mio, brun pudel

Inga flera valpkullar planeras på Polly. Polly är en glad och aktiv labradoodle. Hon är tillgiven sin flock och trivs bäst när alla familjemedlemmar är hemma. Hon följer gärna med överallt och anpassar sig efter situationen. Hon gick under ett års tid på hunddagis och var en populär lekkamrat bland de andra hundarna. Nu är hon hemma med matte som arbetar hemifrån. Hon kan vara själv hemma i några timmar utan problem. 

Bilderna nedan är ett axplock av alla bilder vi har på Polly. Kameran är full :-) Ni ser att pälsen varierar, på vissa av bilderna är hon klippt, på vissa sommarbilder har hon lite slingor. Grundfärgen är brun och nu när hon hon blivit större har hon en jämn och lätt krullig/vågig päls som inte fäller.
 
loading...

Peggy

Född: Sept 2018
Färg: Brun Parti
Doodletyp: Labradoodle F2
Päls: Luftig och blank fleecepäls, fäller inte
Höjd: 55 cm
Vikt: 21 kg
Röntgen höfter: HD grad B
Röntgen armbågar: ED 0
Ögonlysning: ua
Mamma: Stjärnebergs Polly, Labradoodle F1
Pappa: Humlamadens Earl Grey (Cesar), Labradoodle Multi-Gen

Peggy har fått många fina sidor både från sin mor och far. Väldigt tillgiven och lättlärd. Trivs bäst när hela flocken, barn, vuxna och hundar, är hemma. Hon är aktiv och busig med andra hundar. Hon följer gärna med hem till våra vänner och leker med andra barn (små som stora). Hon hänger gärna med i stallet.Bilder på vår goding Peggy.
 

loading...