Valpar från Stjärnebergs Labradoodles

Stjärnebergs Labradoodles är ansluten till SLK (Svenska Labradoodleklubben). Vårt högsta mål som uppfödare är att föda upp friska hundar med god mentalitet.

Labradoodlens temperament kännetecknas av en glad, social, öppen och inbjudande attityd mot både människor och andra hundar. Den ska vara lättlärd, intuitiv, samarbetsvillig och trygg i olika miljöer och i sociala sammanhang. (Källa: SLK).

Vi har valt bort att använda oss av kö till våra valpar utan väljer våra valpköpare utefter vilka vi tror kan passa våra valpar bäst. Det är viktigt för oss att valparna hamnar i en familj där de får den uppmärksamhet och tid de behöver. Labradoodles är väldigt sociala och familjekära hundar som trivs bäst med sällskap på dagarna.  

Vi sparar inte intresseanmälningar, så har ni inte blivit erbjuden en valp denna gång så behöver ni fylla i en intresseanmälan igen när den öppnar om ni är intresserade av nästa kull. Vi håller på såvis vår lista aktuell och vet att de valpköpare som anmäler sitt intresse har tid och möjlighet att ta emot en valp inom den närmaste tiden.

Våra avelshundar har genomgått en rad olika hälsotester och röntgenundersökningar. Dessa får ni självklart ta del av om ni blir erbjuden en valp. Vi följer SLK´s hälsoprogram gällande avel.När du köper en valp från oss får du:
Folder "Valpens första år"
Stamträd
Besiktningsprotokoll
Vaccinationsintyg

Foder till valpen
Sele & Kopple
Snuttefilt
Leksak

Återköpsgaranti
Dolda felförsäkringNästa steg: